AMETHIST Developing People

De opleidingen van Amethist zijn bedoeld voor mensen die willen coachen op de oorzaak van een probleem, niet alleen de symptomen. In onze diverse bijscholingen voor coaches leer je om een laag dieper te werken, waardoor je cliënten zich tot in de kern geraakt voelen en van daaruit grote stappen kunnen maken die leiden tot blijvende verandering.

Veel mensen relateren hun identiteit aan wat ze doen en hoe ze presteren. Dit leidt onder andere tot onzekerheid, depressieve gevoelens, onderpresteren uit faalangst of een burn-out omdat je telkens maar door moet werken van jezelf, om te bewijzen dat je goed genoeg bent.

Het Zijnsmodel® laat op een heldere manier zien wat je identiteit eigenlijk is. Het is een speciaal, liefdevol en vooral ook heel werkbaar mensbeeld, waar alle andere door ons ontwikkelde instrumenten bij aansluiten. Door hiermee met cliënten te werken krijgen ze niet alleen inzicht in hun identiteit maar gaan ze ook echt aan de slag met het ontwikkelen van een zelfbeeld dat onafhankelijk is van hun gedrag of prestaties. Dit geeft cliënten de moed om al hun emoties aan te gaan en het roer in eigen handen te nemen.

Wil je hier meer over weten? Kom dan naar onze stand, we vertellen je er graag meer over!

AMETHIST Developing People
Argonweg 7c
3812 RB Amersfoort
033 - 737 01 82
info@amethist.nl
www.amethist.nl