Boom Management & Coaching

De boeken van Boom management en coaching helpen coaches, professioneel begeleiders en managers zich te professionaliseren en specialiseren. Experts uit het werkveld publiceren over coaching, organisatieontwikkeling, leiderschap, strategisch en verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling.

De beste boeken voor coaches, trainers en professioneel begeleiders
Een van de bekendste uitgaven is de Coachingskalender, die al zestien jaar zorgt voor dagelijkse inspiratie. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling verscheen onder meer Factor Moed. Naast praktische basisboeken zoals Het Coachingsmethodenboek en Het groot werkvormenboek vinden ook specialistische uitgaven als Zijnsgericht coachen en De 11 coachcompetenties in woord en beeld bij Boom een podium. Een compleet overzicht van alle boeken over coaching, management en persoonlijke ontwikkeling vind je op Businezz.nl, een webwinkel van Boom management en coaching.

Coachlink, de coach voor coaches
Met een abonnement op Coachlink krijgen coaches en andere professioneel begeleiders toegang tot een kennisbank met meer dan 2500 artikelen uit 190 boeken over coaching en persoonlijke ontwikkeling.  Vanaf nu is ook exclusief voor abonnees van Coachlink de website MyMethods beschikbaar: een handig platform met meer dan 575 werkvormen om te gebruiken tijdens je presentaties, teamsessies en vergaderingen. MyMethods inspireert je met diverse werkvormen die direct toepasbaar zijn in je dagelijks werk. Het gebruik van deze werkvormen maakt bijeenkomsten effectiever en plezieriger voor jou en je omgeving.
> www.coachlink.nl