Ga je mee verdwalen? Het begint met LEF!

Durf jij voorop te lopen en van de geijkte paden af te wijken? Durf jij los te laten wat je hebt, zonder precies te weten wat je ervoor terug krijgt? Het begint met LEF om het anders te doen.

Organisaties staan niet stil. Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Als coach moet je mee kunnen in dit tempo. Er zijn diverse manieren om invulling te geven aan noodzakelijke veranderprocessen binnen organisaties. Als coach heb je een belangrijke rol bij veranderprocessen van teams en organisaties. De coach is er om het proces van de verandering te begeleiden, de juiste mensen aan tafel zijn er voor de inhoud van de verandering.

In deze sessie gaan we samen op pad om te kijken hoe je jouw rol als coach kunt invullen binnen veranderprocessen. Daarnaast geven we je handige tips en handvaten zodat jij je eigen pad verder kunt bewandelen.

Erika Boekhoorn & Mariska Hijdendaal
Erika en Mariska zijn de auteurs van het boek Veranderen begint met LEF.  Ze zijn zelf altijd met bevlogenheid hun eigen weg gegaan. Passend bij de mensen die je voor je hebt. Samen met collega’s op zoek naar nieuwe vormen van samenwerken. Ze lopen graag voorop maar vergeten niet om de omgeving mee te nemen in hun visie, waardoor het pad gezamenlijk wordt bewandeld.

Ze zijn overtuigd van de kracht van procesgericht werken omdat ze zelf hebben ervaren hoe het is om met alle mensen werkzaam binnen de organisatie te veranderen. Deze vorm van werken hebben ze met veel gedrevenheid mee ontwikkeld met de juiste mensen aan tafel. Hun eigen waardevolle praktijkervaringen delen ze graag.

De visie van Erika is: ieder mens heeft een stem, elke stem is het waard gehoord te worden.
De visie van Mariska is: als je snel wilt gaan, ga alleen, als je ver wilt komen, ga samen.