Durf jij je klanten mee op reis te nemen?

Ondernemen als coach is meer dan een mooie website en uurtje factuurtje werken. Je onderscheidt je, vertaalt jouw specifieke visie en expertise in nieuwe producten, nieuwe activiteiten. Dat vraagt moed. Hoe doe je dat, waar begin je, hoe zorg je ervoor dat je in beweging komt, dat je plannen niet in schoonheid sterven?

Aan de hand van haar ervaring met ondernemers in de Alpen in Oostenrijk deelt Hanneke haar eigen proces en leerpunten. Hoe kwam zij ertoe om die stap te zetten, hoe lukte het haar om in korte tijd een groep deelnemers te werven? Wat gaat ze de volgende reis zeker anders doen? In deze sessie krijg je ideeën en kennis over jezelf als coach onderscheidend profileren. Je maakt ter plekke een aanzet om nieuwe (meerdaagse) activiteiten op te zetten, hoog in de bergen of in ons vlakke land.

Hanneke Andringa
Hanneke Andringa is ondernemerscoach, LinkedIn specialist en ervaren bergsporter. Haar specialisme is om coaches, trainers en adviseurs te begeleiden om echte ondernemers te worden, zodat ze veel mensen helpen en tegelijk goed verdienen.

Na 30 jaar marketing en communicatie, in de uitgeverij en als zelfstandig consultant, volgde Hanneke een coachopleiding bij Marijke Lingsma en een businesscoachopleiding bij Laura Babeliowsky. Zij heeft sindsdien al veel klanten geholpen stappen te zetten als ondernemer. 

Zomer 2017 combineerde Hanneke voor het eerst haar vaardigheden als ondernemerscoach en als bergsporter in een reis naar de bergen met ondernemers. Vanuit een berghut op 2200 meter hoogte in de ochtend wandelen en in de middag en de avond werken aan je mindset als ondernemer, je ondernemersvaardigheden en je bedrijf. De reis was een groot succes: de deelnemers waren blij, hebben stappen gezet met hun bedrijf en Hanneke heeft bijzonder veel geleerd als coach en als ondernemer.