Van marionet naar regisseur

Heb jij ook het gevoel dat je het niet altijd voor het zeggen hebt maar dat er een stel innerlijke opjutters jou vertellen wat je moet doen en wat je niet mag doen? Voel jij je ook wel eens als een marionet aan de touwtjes van een onzichtbare poppenspeler? Weet je ook vaak pas achteraf wat je anders had kunnen doen of zeggen? Durf jij de touwtjes in eigen hand te nemen? Kom dan naar de sessie Van Marionet naar Regisseur.

In deze sessie ga je je innerlijke drivers ervaren. We gaan het er niet over hebben, we gaan het doen. Op een prikkelende manier maak je kennis met de meest voorkomende drivers zodat je ze leert herkennen bij jezelf. Want hoe beter je ze kent en herkent, des te beter kun je de regie (weer) nemen. Dan ben jij weer de regisseur. Let op! Regie nemen vraagt om lef. Een wervelende groep acteurs zorgt tijdens de sessie voor kleur, actie en ervaring.

Jacqui Halmans
Jacqui Halmans is ruim 20 jaar coach, trainer en opleider van coaches en trainers. Een leidend motto voor haar als coach is: ‘We gaan zo diep als nodig en houden het zo licht als mogelijk’. Het gedachtegoed van Transactionele Analyse (TA) vormt het kader van waaruit zij werkt. Zij koppelt de psychologische ontwikkelmodellen van TA aan een energetische en speelse manier van werken waardoor er werkelijk een beleving en een ervaring ontstaat. Met haar nieuwe en inspirerende programma TA on Tour leert zij coaches en trainers met behulp van Transactionele Analyse met meer lef, vrijheid en onafhankelijkheid hun klanten en medewerkers te begeleiden.

In 2014 publiceert ze samen met Anita Bakker het boek 'Coachen met Lef' (Boom/Nelissen). Lef staat voor een manier van werken waarbij impact en speelsheid hand in hand gaan.