Process Communication Nederland

Het Process Communication Model® – weet wat werkt voor jou en je cliënt.
Het Process Communication Model helpt je om effectiever en met meer energie samen te werken, elke dag weer. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en anderen herkennen en er effectief mee om te gaan. Zodat je weet wat werkt. Zo voorkom je misverstanden en stress. Ontstaat er begrip en dynamiek. En bereik je samen zoveel meer.

Als coach ben je altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen. Om een spiegel te kunnen bieden, tools voor de dagelijkse praktijk en een blijvend inzicht in zijn of haar gebruiksaanwijzing. Het Process Communication Model® geeft je handvatten om samen met je cliënt te werken aan zijn of haar ontwikkeling. En biedt jou de kans om verder te groeien als coach. Met beter inzicht in anderen - en in jezelf. 

Process Communication is een gevalideerd communicatiemodel dat inzicht biedt persoonlijkheidsstructuren en bijbehorend positief en stress gedrag. Door het observeren van woorden, toon, mimiek, gebaren en houding krijg je concrete tools om aansluiting te houden bij de behoeften van jouw coachee en kun je het stressgedrag voorspellen. Je speelt hierdoor effectiever in op gedrag, zodat je stress in je gesprekken beter kunt managen, gerichter kunt motiveren en sneller tot de kern komt met jouw cliënt.

De zesdaagse Process Communication coachingsopleiding is geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF) voor Continuing Coaching Education (CCE) met PE punten voor Core Competenties: 11.5 punten en Resource Development:10.75 punten. De eerstvolgende coachingsopleiding gaat in september 2017 van start.

Process Communication Nederland is exclusief distributeur van Process Communication in Nederland. We leiden trainers en coaches op om het model in de praktijk te brengen. We ondersteunen ze met een internationaal netwerk en middelen om de kwaliteit hoog te houden. Process Communication wordt door bijna een miljoen mensen op vijf continenten toegepast in coaching, training, bedrijfsleven, HR, politiek, gezondheidszorg, onderwijs en persoonlijke relaties.

Meer weten?
Kijk op www.processcommunication.nl of bel met Edith Doosje op 06-22512990 voor meer informatie. We ontmoeten je graag op de Dag van de Coach!

Nieuwsgierig hoe je stress herkent in communicatie? Doe de test op www.herkenjestress.nl