Schouten University / Uitgeverij Thema

Schouten University of Applied Sciences - voor iedere coach wat wils
Ben je een ervaren coach en zoek je verdieping? Of sta je juist aan het begin van jouw carrière als coach en wil je een stevige basis leggen voor jouw werk?

Erkende vakopleidingen voor starters tot experts
Schouten University of Applied Sciences biedt meerdere erkende opleidingen aan voor zowel de startende coach als de expert in het veld. Denk hierbij aan vakopleidingen als de Leergang Coach, Leergang Loopbaancoach, Teamcoaching en Groepsinterventies. Ook voor de internationale programma’s als Co-Active Coaching, The Leadership Circle, Organizational Relationship Systems Coaching en Alchemy is Schouten University of Applied Sciences jouw partner.

Masters Human Development
Wil je verbinding kunnen leggen tussen de wetenschap en de praktijk? Dan biedt de Master Human Development een uitgelezen kans. Deze, door de NVAO erkende, masterstudie bevindt zich op het snijvlak van Psychologie, HRM en Organisatiekunde. Doordat de studie modulair is opgebouwd is het goed te combineren met jouw werk als coach. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten uit de wetenschap en wil je dit in een korte tijd tot je nemen, dan zijn de Masterclasses - verzorgd door vooraanstaande hoogleraren en praktijkprofessionals - wat voor jou.

Heb je behoefte aan een persoonlijk en vrijblijvend studieadvies? Kom bij ons langs, we helpen je graag.  Of neem telefonisch contact op met een van onze adviseurs via 0418-682 938 of via email advice@schoutenuniversity.com
 Uitgeverij Thema: voer voor verdieping
Lees en speel jezelf naar een volgend niveau met Thema. Op een ontwikkelvraag zijn vaak meerdere antwoorden mogelijk. Jouw voorkeur in manier van leren, en de soort ontwikkelvraag die je hebt, leiden naar verschillende mogelijke oplossingen. Soms is alleen een (online) training voldoende, soms learning on the job of een blended traject, al dan niet gecombineerd met persoonlijke coaching. Soms vergt de oplossing veel minder investering en is het verrassend eenvoudig: lees eens een boek! Of speel een van onze spellen. Boeken en spellen zijn immers een ideale kennismaking met een onderwerp, of juist het antwoord op de vraag naar echte diepgang.

Voor trainers & coaches
Als trainer of coach wil je mensen in beweging krijgen. Hiervoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar zo nu en dan zou je (nóg) beter willen weten welke methode je kunt gebruiken. Zowel voor trainers als coaches heeft Thema in de praktijk getest trainingsmateriaal, waar je direct mee aan de slag kunt.

Al 25 jaar
is Thema een kwaliteitsuitgever met een helder specialisme:
de producten van Thema bieden praktijkgerichte kennis over en verdieping op ons gedrag als mens, op de werkvloer én daarbuiten. Door aan de slag te gaan met je eigen gedrag en dat te beïnvloeden, krijg je meer grip op geluk, succes en vitaliteit.

Overal verkrijgbaar
De producten van Thema zijn te verkrijgen via alle (online) boekhandels en via de eigen webwinkel, thema.nl