YINC International

YINC international biedt een revolutionair psychometrisch assessmenttool: De ODC is een  meetinstrument dat zelfinzicht geeft en succesvol maakt. De succesfactor berust op het unieke karakter van de ODC, die het mogelijk maakt om onbewuste drijfveren in beeld te brengen door het gebruik van archetype beelden.

Werken met het ODC-model is eenvoudig en breed toepasbaar. Aan de basis liggen vier kleuren die jouw natuurlijke drijfveren en de drijfveren die van nature niet bij jou horen aangeven. De ODC is gevalideerd en biedt eenvoudig en snel een diepgaand inzicht in het bewustzijn van eigen verlangens, mogelijkheden en aangeleerd gedrag.

YINC international is distributeur van de ODC en begeleidt coaches, trainers en HR-professionals gedurende en na hun opleiding tot ODC® certified professional en biedt een informatie- en netwerkplatform. Vanuit de community organiseren we regelmatig themabijeenkomsten waar je als ODC-professional je kennis kunt verbreden en kunt netwerken.

Om met de ODC-methodiek te kunnen werken heb je de ODC certified professional level 1 accreditatie nodig. Ben je als coach, consultant of HR-adviseur op zoek naar een instrument dat echt anders is, meld je dan aan voor de level 1 accreditatie.

Heb je nog twijfels en wil je eerst meer weten? Kom dan naar een van onze kennismakingbijeenkomsten. De eerstvolgende kennismakingsbijeenkomst is op 25 september in Utrecht. http://www.yinc-international.com/nl/agenda

Direct aanmelden of nieuwsgierig?
Mail dan naar info@yinc-international.com. Bellen mag natuurlijk ook naar 024 3529810. We kijken ernaar uit om je op de Dag van de Coach te ontmoeten.