Alba-academie

Alba-academie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en inspireren van leiders en begeleiders. Wij werken doelgericht met liefde en bezieling aan Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor mens en organisatie. Want mensen die schitteren creëren organisaties die schitteren. Nieuwe perspectieven bieden nieuwe kansen. Bij Alba-academie leiden we coaches en leiders daarom op vanuit Inclusive Leadership. Een inspirerende methode die het denken, doen, voelen en zijn verbindt. Zodat zij op hun beurt bijdragen aan Welzijn, Welvaart en Wijsheid van mens en organisatie. Zo brengen we het vuur weer terug in mensen, teams en organisaties.

Coachopleidingen
Alba-academie is dé specialist in Post-HBO coach & counseling opleidingen. Onze basisopleidingen worden gevormd door Coaching Basics (Foundation niveau) en de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner (Practitioner niveau, fundament voor beroepsmatige individuele coaching). Kwaliteit en professionele ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Bij Alba-academie vinden we het belangrijk dat je jezelf als coachprofessional en als mens blijft ontwikkelen, daarom bieden wij permanente educatie. Verdieping en verbreding verkrijg je tijdens onze vervolgopleidingen Dieper Coachen (opleiding tot Counseler) of Professioneel Coachen in Organisaties (opleiding tot Organisatie Coach).

Coachtrainingen
Naast onze opleidingen bieden we ook korte, verdiepende trainingen aan. Deze laten je kennismaken met bijzondere methoden en technieken in coaching, of bieden de basis voor een specialisatie. Onze trainingen hebben uiteenlopende onderwerpen als Deep Democracy, Burn-out Preventie, Coachen met Creatieve Werkvormen of Teamcoaching. Aan onze trainingen zijn door NOBCO PE-punten toegekend.

Leiderschapsontwikkeling
Als leidinggevende kun je je persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen met een van onze opleidingen of trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Ook managers die coaching willen integreren in hun leiderschapsstijl en meer aandacht willen schenken aan “Inclusive Leadership”, vinden bij Alba-academie alle mogelijkheden voor duurzame ontwikkeling.

In Company
Alba-academie wil samen met jou bouwen aan een aantrekkelijke organisatie. Onze missie is niet voor niets Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor mens én organisatie. Want mensen die schitteren creëren organisaties die schitteren. Naast onze opleidingen en trainingen bieden wij daarom ook In Company trainingen en coaching, geheel toegespitst op de wensen, behoeften en doelstellingen van de organisatie, medewerkers en leiders.

Alba-academie is erkend dan wel geaccrediteerd door Stichting Post-HBO, NOBCO, LvSC, Cedeo en EMCC/EQA.

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te bellen of mailen, óf kijk op onze website.
Website: www.alba-academie.nl
Tel: 040-2955999
E-mail: secretariaat@alba-academie.nl