OPP Nederland

Mensen écht begrijpen is de sleutel tot succes
OPP helpt coaches aan de kennis en instrumenten om het aanwezige talent van mensen inzichtelijk te maken. Hiermee biedt OPP u professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van mensen, binnen en buiten organisaties.

Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®)
De MBTI is wereldwijd het meest toegepaste instrument door coaches voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling. Inzicht in het eigen MBTI-type versterkt het zelfbeeld en bevordert de samenwerking met anderen. Mensen ontdekken hun natuurlijke kwaliteiten en groeimogelijkheden. Het stelt hen in staat beter te begrijpen op welke manier zij in het leven staan en met andere mensen omgaan. OPP is de enige organisatie in Nederland waar u zich kunt kwalificeren in de officiële, wereldwijd erkende en internationaal toepasbare MBTI.

Naast MBTI bieden wij diverse andere psychometrische instrumenten die u ondersteunen bij uw coachingsvraagstukken zoals leiderschapsontwikkeling, teambuilding, conflictmanagement en omgaan met stress. Wij verzorgen uitgebreide trainingen en workshops zodat u op de juiste manier leert omgaan met onze instrumenten. Onze vragenlijsten zijn objectief, wetenschappelijk onderbouwd en internationaal inzetbaar.

Een overzicht van onze coachingsinstrumenten:
MBTI, de basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling
FIRO, de sleutel tot effectieve werkrelaties
TKI, het conflicthanteringsmodel

Wilt u meer weten? Kijk alvast op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie via 020-5863300. Op de Dag van de Coach bent u uiteraard van harte welkom in onze stand op de informatiemarkt. Wij ontmoeten u graag!