Keynotes & Workshops

Fabio D'agata

Workshop: Intelligent Bewegen

Intelligent Bewegen

Wil je een vernieuwende kijk op beweging en leren hoe je lichaamsbeweging in kunt zetten voor persoonlijke groei? Dan is deze workshop dé keuze voor jou. Fabio is expert op het gebied van intelligent bewegen, een concept dat zich richt op gedragsverandering door het integreren van fysieke, mentale, en emotionele aspecten in beweging. 

Je wordt geïnspireerd met verhalen, gevoed met onderbouwing en je leert de belangrijkste principes van Intelligent Bewegen. Maar bovenal kom je zélf in beweging om te ervaren wat de methode met je doet.

Fabio D'Agata

Fabio D’Agata is oprichter van SPAT Verandert, auteur van de boeken Intelligent Bewegen en Samen Intelligent Bewegen (#1 Managementboek) en gepassioneerd spreker.

Gedreven door een sterke overtuiging in de kracht van beweging, heeft Fabio zijn leven gewijd aan het onderzoeken, onderwijzen en inzetten van de principes van Intelligent Bewegen. Hij heeft aan de hand van deze methode programma’s en workshops ontwikkeld die individuen en organisaties helpen om grip te krijgen op verzuim en hun gezondheid, welzijn en prestaties te verbeteren. Zijn benadering is uniek omdat het niet alleen focust op fysieke activiteit, maar ook de mentale en emotionele aspecten van beweging integreert.

Fabio werkte samen met onder meer Marco van Basten, Bram Bakker en Erik Scherder om het gedachtegoed van Intelligent Bewegen aan te scherpen. Momenteel werkt Fabio samen met een divers scala aan organisaties, van kleine bedrijven tot grote multinationals, om hen te helpen de principes van intelligent bewegen toe te passen binnen hun verzuimbeleid en bedrijfscultuur.

 


Terug naar het overzicht