Andrea Henning

Sessie: Krachtig leiden

Sessie: Krachtig leiden 

Vanuit je inspiratiebron

Hoe verder? Waar haal je richting en inspiratie vandaan voor een volgende stap? Hoe groter de reuring en de chaos in de buitenwereld, des te lastiger is het om bij het antwoord te komen. Dan moet je de aanwijzingen uit jezelf kunnen halen. In deze workshop gaan we op een bedrieglijk eenvoudige manier onderzoeken waar het jou telkens in de kern, je eigen inspiratiebron, om gaat en hoe dit de keuzes stuurt die je bewust en onbewust maakt.
Wat wil je, als leider van je eigen leven, in wezen in de wereld zetten? En wat staat jou in de weg, waardoor je uit je kracht valt?
Met deze inzichten heb je een solide basis waar je, ongeacht omstandigheden, altijd op terug kan grijpen.

 

Andrea Henning is van oorsprong landbouwkundig ingenieur en tropenganger. Zij is een pragmatische optimist met grote dromen. Zij helpt mensen en organisaties om helder te krijgen waar het hen in wezen om gaat, zorgt voor 'alle hens aan dek' en streeft resultaten na waar iedereen ‘s ochtends zijn bed voor uit wil komen. Zij raakt de kern van de zaak, is bevlogen in wat ze doet en bouwt een duurzame relatie van 'partnership' op met haar cliënten. Tastbare resultaten, bewustwording en eigen verantwoordelijkheid staan centraal. Zij creëert een sfeer van vertrouwen waarin dit kan gebeuren.
Andrea is Managing Partner van Tiara International LLC, een internationale organisatie gecommitteerd aan de ontwikkeling van het waarachtige leiderschap van vrouwen.


Terug naar het overzicht