Keynotes & Workshops

Cees van der Zwan

Workshop: Ontketen de Kracht van Teamenergie!

Ontketen de Kracht van Teamenergie!

Wil je het succes van je team naar ongekende hoogten tillen? Ontdek dan de geheimen achter teamenergie tijdens onze boeiende workshop!

Waarom Teamenergie?

Omdat ieder teamlid het verdient om in een vitaal team te werken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vitale teams tot wel 40% beter presteren! Ze zijn niet alleen productiever, maar kennen ook minder verloop en verzuim, en creëren een werkomgeving vol energie en plezier.

Wat leert u?

  • Identificeer de 6 essentiële vormen van energie in een team.
  • Ontdek de Teamenergie Methode die in meer dan 65% van de gevallen binnen 4 maanden een significante boost aan teamenergie geeft.
  • Praktische strategieën om een cultuur van energie binnen uw team te stimuleren.

Waarom bijwonen?

  • Direct toepasbare inzichten voor een impact op uw team.
  • Ga naar huis met de tools om uw team te transformeren naar een krachtige, energieke eenheid!

Cees van der Zwan

Cees promoveerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam op zijn onderzoek naar samenwerken en energie in teams. Hierover is onlangs het boek Teamenergie gepubliceerd.Sindsdien heeft hij bij meer dan 300 teams de ervaren energie in kaart gebracht. Hij is werkzaam als executive teamcoach in zowel publieke als private organisaties. Hij begeleidt en ondersteunt teams die als doel hebben zich te ontwikkelen tot duurzaam presterende teams waar ook ruimte is voor werkplezier. Cees is managing partner bij COURIUS, specialist in de menskant van veranderen.

 


    Terug naar het overzicht