Keynotes & Workshops

Chris Rooijakkers

Workshop: Vitaliteit begint met voelen

Vitaliteit begint met voelen

Wat is jouw relatie met boos?

Veel klanten willen leren begrenzen ten behoeve van hun vitaliteit. Liever dan vaardigheden als feedback en nee zeggen leer ik ze in contact te komen met gevoelens van boosheid! Vitaliteit begint met voelen!

Maar kan ik dat zelf eigenlijk wel?

Boosheid hebben velen van ons, waaronder ikzelf, systematisch leren onderdrukken. Tijd om boos te leren waarderen als krachtig, doelgericht én creatief. Boosheid is niet alleen nee zeggen. Het is heel erg ergens JA tegen zeggen.

Maar ja, het lijkt me nogal problematisch om anderen te ondersteunen in het (h)erkennen en inzetten van boze gevoelens als we er zelf nog taboe op hebben liggen. Daarom de vraag:

Wat is jouw relatie met boos?

In deze workshop gaan we aan de hand van de voldoende filosofie deze vraag verkennen. Naast theorie en dialoog gaan we ervaren. De oefeningen zijn te vertalen naar de coachpraktijk.

Chris Rooijakkers

Chris Rooijakkers is een tegendenker. Ooit studeerde zij geschiedenis waarbij zij zich toelegde op ‘vreemde’ culturen. Tegenwoordig richt zij zich meer op de toekomst. Hoe kunnen we gezonder met elkaar samenwerken en -leven? Zij was hoofdocent aan de posthbo coachopleiding in Groningen en werkte in de master leiderschap. Vanuit de Komma Kompagnie coacht zij professionals, teams en organisaties. Daarnaast verzorgt zij lezingen, trainingen en leergangen m.b.t. de Voldoende Filosofie en het werken met emotie. Zij combineert conceptueel denken met ervaringsgericht werken. Daarbij zet zij drama, spel, beweging en imaginatie in. Zij schreef het boek Laat je niet gek maken, de Voldoende Filosofie als alternatief. Meer info over haar werk met de Voldoende Filosofie vind je op www.devoldoendefilosofie.nl


Terug naar het overzicht