Keynotes & Workshops

Edger Gubbels

Workshop: Vitale competenties ontwikkelen, kan dat?

Workshop -  vitale competenties ontwikkelen, kan dat?

Jazeker! Tot op zekere hoogte lukt dat wel? Hoe, dat zien we in deze sessie. Je kunt jezelf (of een ander) vitaler of competenter krijgen. Maar aan welke ‘knoppen’ kun je dan draaien?
In deze workshop gaan we in op vitale competenties als zelfzorg en stresstolerantie. We leren samen hoe dit te ontwikkelen is. Tot welke grens en waarom. Met behulp van een handige coach-tool, gaan we samen aan de slag: learning by doing!
In deze workshop combineert Edger ‘praatje-plaatje-daadje’. En is het dit jaar verschenen DOE-boek ‘Competent’ met 53 competentie-ontwikkelkaarten, de bron.

Over Edger Gubbels

Edger legt zich toe op het ontwikkelen van organisaties, teams en de individuele mens als functionaris daarin. Hij is bedrijfskundig andragoog en werkt in de praktijk als organisatieadviseur, coach en trainer/docent in diverse bedrijven en organisaties. Hij ontwikkelde de veelgebruikte teamscan EDGE®, schreef het boek Troaching (over de combinatie van training en coaching) en recent het DOE-boek COMPETENT (met 53 competentie-ontwikkelkaarten). Edger is verbonden aan de Businessschool Netherlands, Huisarts- en Bedrijfskundeopleidingen Utrecht.


Terug naar het overzicht