Lisette Brattinga

Sessie: Ontdek de 5 groeistrategieën voor een bloeiende business

Ontdek de 5 groeistrategieën voor een bloeiende business

Veel coaches zijn een kei in hun vak, maar zien zichzelf niet zozeer als ondernemer. Ze helpen verschillende mensen of bedrijven dus hebben een brede doelgroep, een leuke website, bieden een gratis intakegesprek en doen een beetje aan marketing. Toch lukt het niet om er een goede boterham mee te verdienen, terwijl ze allang de bevestiging hebben dat ze een goede coach zijn. Wat gaat er meestal mis?

Leer van Lisette wat de grootste fouten zijn die coaches maken in hun marketingaanpak. Ze zet een aantal simpele strategieën uiteen om een stevig fundament te bouwen en klanten te vinden. En dan vooral de klanten die het beste bij je passen en waar je de beste resultaten mee boekt. En als laatste licht ze een tipje van de sluier op over leven en ondernemen vanuit verbinding met jezelf, jouw klanten en jouw business om authenticiteit als kracht in te zetten.

Lisette Brattinga
Als businesscoach heeft Lisette Brattinga met haar praktische Succesvol Starten en Groeien methode honderden dienstverlenende ondernemers, waaronder vele coaches, geholpen met een succesvolle start en groei van hun business.
Ondernemen is een vak apart en Lisette leert ze hoe je vanuit een stevig fundament een winstgevend bedrijf opbouwt zodat je van je droom kunt leven en daarmee veel mensen of bedrijven kunt helpen.
Op Business Universiteit Nyenrode is haar liefde voor bedrijven en ondernemen geboren. Haar kracht en expertise ligt in de strategische en commerciële kant van een business. Met haar 26 jaar (internationale) marketing- en saleservaring heeft ze, na dertien jaar bedrijfsleven, twee succesvolle eigen businesses opgezet.
Regelmatig wordt ze uitgenodigd als gastspreker door NOBCO en ondernemersverenigingen.


Terug naar het overzicht